Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Lørdag 12. november
Ferskenlunden i Catalonien
Efter filmen serveres en lækker 4-retters menu i restauranten. Se menuen under beskrivelse af filmen. Der kan tilkøbes vinmenu med udvalgte vine som passer til aftenes menu.
ArtCinema4
Ferskenlunden i Catalonien

Ferskenlunden i Catalonien

Gourmet Event den 12. november.

Vi starter kl. 16.45 med en velkomstdrink, som vi tager med i salen og ser filmen. Ca. kl. 19.00 serveres en lækker 4-retters menu i restauranten.

Forret: Catalansk toast med Cecina de Astorga-León, syltet tomat og fersken kompot

Mellemret: Pocheret fersken med gratineret gedeost og Reganas oliven kiks

Hovedret: Iberico, Mørbrad, Presa og kæbe på grillet polenta og brændt piment hertil sherry-melba sauce

Dessert: Variation af fersken, sød tærte, mousse a la trifli og iscreme samt sprødt

Pris: 549,- for film og menu. Vinmenu kan tilkøbes for 225,- kr.

Om filmen:
’Ferskenlunden i Catalonien’ er ikke kun en varm fortælling fra et udfordret landsted, men også et på én gang personligt og ømt portræt af en tæt knyttet familie. Familien Solé fra den landlige flække Alcarràs i Catalonien lever af at dyrke ferskner. Hver sommer samles familien omkring årets ferskenplukning, men denne sommer kan blive den sidste. Landejeren har nye planer for området, og ferskentræerne skal vige pladsen for solcellepaneler. Det skaber splid i den ellers stærkt sammensvejsede familien. Og fremtidsudsigterne er dystre, for familiens skøde er aldrig underskrevet, men er gået i arv mundtligt – helt tilbage fra borgerkrigens tid. Filmen vandt Guldbjørnen i Berlin. I jurypræsident M. Night Shyamalans begrundelse nævnes bl.a. de strålende skuespillerpræstationer og filmens evne til at favne familielivet på det store lærred.