Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Shoot! 22 - Everton, Howards Way
ArtCinema4
Shoot! 22 - Everton, Howards Way

Shoot! 22 - Everton, Howards Way

En del af Shoot! filmfestival 22.

SHOOT! er Københavns international anerkendte fodboldfilmfestival, og vi er stolte over for første gang at præsentere en fodboldfilmfestival i provinsen.
Fodbold er med SHOOT´s ord folkelighed, fællesskab, fankultur, idoldyrkelse, optur og nedtur. Og alle disse ting bliver beskrevet
filmisk i dagens program - glæd jer!

3 GRUNDE TIL AT SE FILMENE:
- Hvis du er interesseret i fodbold
- Hvis du vil se, hvor stor diversiteten er indenfor verdens største sportsgren
- Stadionplatte og fodbold hænger sammen, så den kan selvfølgelig købes i foyerbaren.

Om filmen:
THE RONALDO - OVER (PORTUGAL/UK 2018)
- Kan du huske Cristiano Ronldo-busten, der i 2017 gik viralt og blev hånet og latterliggjort på de sociale medier? Busten skulle have været den ukendte Emanuel Santos' store gennembrud som billedhugger, men den lignede ikke ret godt og afsløringen af busten ved lufthavnen på Ronaldos fødeø Madeira blev et mareridt for Santos og hans familie. Men i The Ronaldo-Over får den stakkels Emanuel Santos en chance for at gøre det hele godt igen.

EVERTON, HOWARD´S WAY (UK 2019)
- Everton - Howard's way er fortællingen om Evertons storhedstid i midt 80'erne. Efter et årti fyldt med mismod og dårlige præstationer trådte Everton i sæsonen 1984-85 under ledelse af manager Howard Kendall ud af lokalrivalernes skygge og blev det dominerende hold på Merseyside. Uheldigvis vandt klubben mesterskabet samme år som Heysel-tragedien i Bruxelles, hvor Liverpools tilhængere var skyld i 39 menneskers død. Det førte til, at engelske hold blev udelukket fra de europæiske klubturneringer, så det bedste Everton-hold nogensinde fik aldrig forløst sit potentiale som international magtfaktor. Med Heysel i baggrunden er 'Everton - Howard's way' en sjov, hjertevarm og til tider følelsesladet historie om en sovende kæmpes vej mod det første engelske mesterskab i 25 år.