Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Shoot! 22 - Disco Foot & Prode
ArtCinema4
Shoot! 22 - Disco Foot & Prode

Shoot! 22 - Disco Foot & Prode

En del af Shoot! filmfestival 22.

SHOOT! er Københavns international anerkendte fodboldfilmfestival, og vi er stolte over for første gang at præsentere en fodboldfilmfestival i provinsen.
Fodbold er med SHOOT´s ord folkelighed, fællesskab, fankultur, idoldyrkelse, optur og nedtur. Og alle disse ting bliver beskrevet
filmisk i dagens program - glæd jer!

3 GRUNDE TIL AT SE FILMENE:
- Hvis du er interesseret i fodbold
- Hvis du vil se, hvor stor diversiteten er indenfor verdens største sportsgren
- Stadionplatte og fodbold hænger sammen, så den kan selvfølgelig købes i foyerbaren.

Om filmen:
Koreograf Christian From vil inden filmen "Disco Foot" give et oplæg om sammenhængen mellem dans og fodbold. Christian From er bl.a. kendt for at have lavet koreografien til forestillingen "No Regrets", der bygger på Stig Tøftings erindringer.

DISCO FOOT (SVERIGE 2018) (28 MIN)
- En fodboldkamp, hvor holdene danser og dommerne giver point for det graciøse.

PRODE (ARGENTINA 2019) (64 MINUTTER)
- Spillerne fra den argentinske klub Racing de Córdoba bruger pengene fra bødekassen på at spille Prode - den argentinske pendant til vores tipskupon. Den 6. Maj 1984 mangler holdet kun én kamp for at vinde den store jackpot på to millioner dollars - nemlig deres egen kamp mod Ferro. En medrivende film om en kamp, hvor der lige pludselig er rigtig meget på spil for de dårligt betalte Racing-spillere.