Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Tirsdag 30. april
The Fall Guy
Kom til snigpremiere på den nye action/komedie med Emily Blunt og Ryan Gosling. Billetten er inkl. en kølig øl elller et godt glas vin før filmen.
Onsdag 01. maj
Torsdag 02. maj
Fredag 03. maj
Lørdag 04. maj
Søndag 05. maj
Mandag 06. maj
Tirsdag 07. maj
Onsdag 08. maj
The Fall Guy
Tilkøb Madklubben! Denne gang står den på: Braiseret øl-ben med smørstegte kartofler, coleslaw af spidskål samt grøn salat og brød. Pris kun 100,- kr. Sidste tilmelding 7/5 kl. 12.00. Obs! Der skal ikke reserveres bord til Mad&Film.
Mandag 13. maj
The Fall Guy
Tag din baby med i biografen. Vi holder øje med de sovende babyer og kalder på mor eller far hvis baby vågner og vil ind og se film. :)
Baby-Bio
Forpremiere
DOLBY ATMOS
The Fall Guy

The Fall Guy

Han er stuntman, og som alle andre i stuntmiljøet, bliver han sprængt i luften, skudt, kylet, smidt gennem vinduer og kastet ud fra de højeste højder, alt sammen for vores underholdnings skyld.

Og nu, frisk efter en ulykke, der næsten kostede ham karrieren, skal han opsporre en forsvundet filmstjerne, løse en sammensværgelse og forsøge at vinde sit livs kærlighed tilbage, mens han stadig udfører sit daglige arbejde.

Hvad kan gå galt?