ArtCinema4


ArtCinema4 er Cinema 4´s bud på en biografoplevelse, der rummer en kulturel mangfoldighed og som vil vise film, der både er øjenåbnende og underholdende. Det vil være film, som man ofte kun kan se i de store byer i Danmark, men som nu kan blive vist i nyindrettede luksuriøse rammer i Skive, så man i stedet for at bruge transporttid til Århus eller Aalborg, kan bruge tiden til at nyde et godt måltid og et glas vin inden eller efter filmen.

Målet er at vise et bredt repertoire af forskellige film. Europæiske film, verdensfilm, amerikanske indiefilm, klassikere, kultfilm, musikfilm, koncerter, dokumentarfilm og kunstfilm. Til nogle af filmene vil der være events, hvor filmene fx vil blive introduceret af relevante personer.

Efterårets Artcinema program kommer til at spænde vidt. Det vil bl.a. byde på film fra hele verden som fx det japanske Oscarbidrag i 2021 "Når det bliver morgen" og dokumentarfilmen "Kandis for evigt".

Fælles for filmene er, at de kun vises i en meget begrænset periode, så det gælder om at holde sig opdateret på https://kcskive.dk/cinema4/ og Artcinemas facebookside https://facebook.com/artcinema4Vi vil gerne inddrage publikum aktivt i form af introduktion af kommende film, filmklubber og filmønsker. Biografen skal sitre af engagement og store og små filmoplevelser, som deles med hinanden. Film er udover at være fantastisk underholdning også en kunstform, der samler mennesker, og det er vores formål at samle folk til store, kunstneriske oplevelser i biografmørket, så når vi går ud i lyset igen, så er vores verden bare en lille smule forandret. Det er det film kan, og det er det vi vil.

Har du spørgsmål, ønsker til film, eller ønsker du at involvere dig, så kontakt Tobias Høybye, der er ansvarlig for Artcinema4, på Tobias@KCSkive.dk

Torsdag den 29. september

Held og lykke, Leo Grande
Triangle of Sadness

Fredag den 30. september

Lørdag den 1. oktober

Søndag den 2. oktober

Tilværelsens ulidelige lethed
Inden filmen er der oplæg ved kulturformidler Jeannette Søgaard Lie fra Skive Bibliotek.

Mandag den 3. oktober

Tirsdag den 4. oktober

Onsdag den 5. oktober

Torsdag den 6. oktober

Fredag den 7. oktober

Lørdag den 8. oktober

Søndag den 9. oktober

Mandag den 10. oktober

Tirsdag den 11. oktober

Onsdag den 12. oktober

Onsdag den 26. oktober

Lørdag den 29. oktober

Shoot! 22 - On The Fifth Day
Shoot! 22 - Alle 3 Film for 100,- kr.
Foldboldfilmfestival i ArtCinema4. Køb alle 3 film for kun 100,- kr. Stadionplatte kl. 17.30 kan tilkøbes for 75,- kr.
Shoot! 22 - Everton, Howards Way
Shoot! 22 - Disco Foot & Prode

Søndag den 6. november

Lørdag den 12. november

Ferskenlunden i Catalonien
Efter filmen serveres en lækker 4-retters menu i restauranten. Se menuen under beskrivelse af filmen. Der kan tilkøbes vinmenu med udvalgte vine som passer til aftenes menu.

Onsdag den 16. november

Tirsdag den 29. november

Tirsdag den 13. december

ROH 2022: A Diamond Celebration

Tirsdag den 27. december

Onsdag den 15. marts

ROH 2023: The Barber of Seville

Onsdag den 19. april

Onsdag den 10. maj

Onsdag den 24. maj

ROH 2023: The Marriage of Figaro

Søndag den 18. juni

ROH 2023: The Sleeping Beauty