ArtCinema4


ArtCinema4 er Cinema 4´s bud på en biografoplevelse, der rummer en kulturel mangfoldighed og som vil vise film, der både er øjenåbnende og underholdende. Det vil være film, som man ofte kun kan se i de store byer i Danmark, men som nu kan blive vist i nyindrettede luksuriøse rammer i Skive, så man i stedet for at bruge transporttid til Århus eller Aalborg, kan bruge tiden til at nyde et godt måltid og et glas vin inden eller efter filmen.

Målet er at vise et bredt repertoire af forskellige film. Europæiske film, verdensfilm, amerikanske indiefilm, klassikere, kultfilm, musikfilm, koncerter, dokumentarfilm og kunstfilm. Til nogle af filmene vil der være events, hvor filmene fx vil blive introduceret af relevante personer.

Efterårets Artcinema program kommer til at spænde vidt. Det vil bl.a. byde på film fra hele verden som fx det japanske Oscarbidrag i 2021 "Når det bliver morgen" og dokumentarfilmen "Kandis for evigt".

Fælles for filmene er, at de kun vises i en meget begrænset periode, så det gælder om at holde sig opdateret på https://kcskive.dk/cinema4/ og Artcinemas facebookside https://facebook.com/artcinema4Vi vil gerne inddrage publikum aktivt i form af introduktion af kommende film, filmklubber og filmønsker. Biografen skal sitre af engagement og store og små filmoplevelser, som deles med hinanden. Film er udover at være fantastisk underholdning også en kunstform, der samler mennesker, og det er vores formål at samle folk til store, kunstneriske oplevelser i biografmørket, så når vi går ud i lyset igen, så er vores verden bare en lille smule forandret. Det er det film kan, og det er det vi vil.

Har du spørgsmål, ønsker til film, eller ønsker du at involvere dig, så kontakt Tobias Høybye, der er ansvarlig for ArtCinema4, på Tobias@KCSkive.dk

Lørdag den 28. januar

Wannsee-konferencen
The Banshees of Inisherin

Søndag den 29. januar

Mandag den 30. januar

Tirsdag den 31. januar

Onsdag den 1. februar

The Banshees of Inisherin
Vær med i "Madklubben", inden vi viser "The Banshees of Inisherin". Vi dækker langbord op og spiser Mørbradgryde med bacon, cocktailpølser, kartoffelmos og rødbeder fra klokken 17.30. Bestil senest tirsdag klokken 12.00.

Torsdag den 2. februar

Fredag den 3. februar

Lørdag den 4. februar

Søndag den 5. februar

Mandag den 6. februar

Tirsdag den 7. februar

Onsdag den 8. februar

Niels Bohr: Verdens bedste menneske
Vi får besøg af den ene af filmens instruktører, Marie Breyen, som laver en kort introduktion og efter filmen er der mulighed for at stille spørgsmål til Marie.

Onsdag den 22. februar

OPERAKINO 23: Rosenkavaleren

Søndag den 26. februar

Amadeus - Directors Cut
Til denne forestilling er det muligt at tilkøbe et lækkert kagebord, som er klar fra kl. 14.30.

Onsdag den 15. marts

ROH 2023: The Barber of Seville

Onsdag den 19. april

Søndag den 30. april

Onsdag den 10. maj

Onsdag den 24. maj

ROH 2023: The Marriage of Figaro

Søndag den 18. juni

ROH 2023: The Sleeping Beauty