ArtCinema4


ArtCinema4 er Cinema 4´s bud på en biografoplevelse, der rummer en kulturel mangfoldighed og som vil vise film, der både er øjenåbnende og underholdende. Det vil være film, som man ofte kun kan se i de store byer i Danmark, men som nu kan blive vist i nyindrettede luksuriøse rammer i Skive, så man i stedet for at bruge transporttid til Århus eller Aalborg, kan bruge tiden til at nyde et godt måltid og et glas vin inden eller efter filmen.

Målet er at vise et bredt repertoire af forskellige film. Europæiske film, verdensfilm, amerikanske indiefilm, klassikere, kultfilm, musikfilm, koncerter, dokumentarfilm og kunstfilm. Til nogle af filmene vil der være events, hvor filmene fx vil blive introduceret af relevante personer.

Fælles for filmene er, at de kun vises i en meget begrænset periode, så det gælder om at holde sig opdateret på https://kcskive.dk/cinema4/ og Artcinemas facebookside https://facebook.com/artcinema4Vi vil gerne inddrage publikum aktivt i form af introduktion af kommende film, filmklubber og filmønsker. Biografen skal sitre af engagement og store og små filmoplevelser, som deles med hinanden. Film er udover at være fantastisk underholdning også en kunstform, der samler mennesker, og det er vores formål at samle folk til store, kunstneriske oplevelser i biografmørket, så når vi går ud i lyset igen, så er vores verden bare en lille smule forandret. Det er det film kan, og det er det vi vil.

Har du spørgsmål, ønsker til film, eller ønsker du at involvere dig, så kontakt Tobias Høybye, der er ansvarlig for ArtCinema4, på Tobias@KCSkive.dk

Torsdag den 23. maj

Fredag den 24. maj

Lørdag den 25. maj

Søndag den 26. maj

Mandag den 27. maj

Tirsdag den 28. maj

Onsdag den 29. maj

Torsdag den 30. maj

Fredag den 31. maj

Lørdag den 1. juni

Søndag den 2. juni

Mandag den 3. juni

Tirsdag den 4. juni

Onsdag den 5. juni

Søndag den 9. juni

Trillingerne fra Belleville - Cinemateket Præsenterer
Introduktion af Sandra Brunkow Simonsen fra Viborg Animation Festival. En animationsfilm for hele familien, der er både er en hyldest til Tour de France og til cykelløb generelt, og som skal ses af alle tegnefilmfans uanset alder.

Onsdag den 12. juni

De røde heste - Cinemateket Præsenterer
Introduktion af Carsten Terp (Direktør for Skive Trav). Denne udødelige klassiker vises for en gangs skyld på det store lærred. Filmen er med Paul Reichhardt i hovedrollen og blev så stor en succes, at den blev set af mere end 2.3 millioner biografgæst
ROH 2024: Carmen
Tilkøb Madklubben!Denne gang står den på:Helstegt oksefilet med dampet grønt, bearnaise sauce og sommerens grønne salat. Pris kun 100,- kr. Sidste tilmelding 11/6 kl. 12.00. Obs! Der skal ikke reserveres bord til Mad&Film.

Tirsdag den 16. juli

Lørdag den 31. august

Andre Rieus 2024 Maastricht Concert: Power of Love

Søndag den 1. september

Andre Rieus 2024 Maastricht Concert: Power of Love