ArtCinema4


ArtCinema4 er Cinema 4´s bud på en biografoplevelse, der rummer en kulturel mangfoldighed og som vil vise film, der både er øjenåbnende og underholdende. Det vil være film, som man ofte kun kan se i de store byer i Danmark, men som nu kan blive vist i nyindrettede luksuriøse rammer i Skive, så man i stedet for at bruge transporttid til Århus eller Aalborg, kan bruge tiden til at nyde et godt måltid og et glas vin inden eller efter filmen.

Målet er at vise et bredt repertoire af forskellige film. Europæiske film, verdensfilm, amerikanske indiefilm, klassikere, kultfilm, musikfilm, koncerter, dokumentarfilm og kunstfilm. Til nogle af filmene vil der være events, hvor filmene fx vil blive introduceret af relevante personer.

Efterårets Artcinema program kommer til at spænde vidt. Det vil bl.a. byde på film fra hele verden som fx det japanske Oscarbidrag i 2021 "Når det bliver morgen" og dokumentarfilmen "Kandis for evigt".

Fælles for filmene er, at de kun vises i en meget begrænset periode, så det gælder om at holde sig opdateret på https://kcskive.dk/cinema4/ og Artcinemas facebookside https://facebook.com/artcinema4Vi vil gerne inddrage publikum aktivt i form af introduktion af kommende film, filmklubber og filmønsker. Biografen skal sitre af engagement og store og små filmoplevelser, som deles med hinanden. Film er udover at være fantastisk underholdning også en kunstform, der samler mennesker, og det er vores formål at samle folk til store, kunstneriske oplevelser i biografmørket, så når vi går ud i lyset igen, så er vores verden bare en lille smule forandret. Det er det film kan, og det er det vi vil.

Har du spørgsmål, ønsker til film, eller ønsker du at involvere dig, så kontakt Tobias Høybye, der er ansvarlig for Artcinema4, på Tobias@KCSkive.dk

Tirsdag den 24. maj

Onsdag den 25. maj

Torsdag den 26. maj

Fredag den 27. maj

Lørdag den 28. maj

Søndag den 29. maj

Mandag den 30. maj

Tirsdag den 31. maj

Onsdag den 1. juni

Torsdag den 2. juni

Fredag den 3. juni

Lørdag den 4. juni

Søndag den 5. juni

Mandag den 6. juni

Tirsdag den 7. juni

Onsdag den 8. juni

Mandag den 13. juni

ROH 2022: SWAN LAKE
Denne visning er ikke live, men en optagelse fra den 19. maj.

Fredag den 17. juni

Delicieux
Vores kok Jakob har kreeret en fantastisk fransk gourmetmenu, som vil få både frankofile og madelskere til at blive smålykkelige. Se menuen under beskrivelsen af filmen.

Lørdag den 18. juni

Den usynlige hær
Inden filmen bliver vist, vil Per Harritz give et oplæg om modstandsbevægelsen i Stoholm. Per har beskæftiget sig med 2. verdenskrig i mange år og har været i arkiverne for at finde spændende anekdoter fra krigen set i lokalperspektiv.
Ingen er fuldkommen
3 grunde til at se filmen: - Tony Curtis, Jack Lemmon OG Marilyn Monroe - Screwball komedie af højeste karat - Billetten er inkl en "Manhattan"-drink i baren og 50er musik fra kl. 19.00.

Onsdag den 22. juni

Lørdag den 27. august

Andre Rieu - Happy Days Are Here Again!

Søndag den 28. august

Andre Rieu - Happy Days Are Here Again!