ArtCinema4


ArtCinema4 er Cinema 4´s bud på en biografoplevelse, der rummer en kulturel mangfoldighed og som vil vise film, der både er øjenåbnende og underholdende. Det vil være film, som man ofte kun kan se i de store byer i Danmark, men som nu kan blive vist i nyindrettede luksuriøse rammer i Skive, så man i stedet for at bruge transporttid til Århus eller Aalborg, kan bruge tiden til at nyde et godt måltid og et glas vin inden eller efter filmen.

Målet er at vise et bredt repertoire af forskellige film. Europæiske film, verdensfilm, amerikanske indiefilm, klassikere, kultfilm, musikfilm, koncerter, dokumentarfilm og kunstfilm. Til nogle af filmene vil der være events, hvor filmene fx vil blive introduceret af relevante personer.

Fælles for filmene er, at de kun vises i en meget begrænset periode, så det gælder om at holde sig opdateret på https://kcskive.dk/cinema4/ og Artcinemas facebookside https://facebook.com/artcinema4Vi vil gerne inddrage publikum aktivt i form af introduktion af kommende film, filmklubber og filmønsker. Biografen skal sitre af engagement og store og små filmoplevelser, som deles med hinanden. Film er udover at være fantastisk underholdning også en kunstform, der samler mennesker, og det er vores formål at samle folk til store, kunstneriske oplevelser i biografmørket, så når vi går ud i lyset igen, så er vores verden bare en lille smule forandret. Det er det film kan, og det er det vi vil.

Har du spørgsmål, ønsker til film, eller ønsker du at involvere dig, så kontakt Tobias Høybye, der er ansvarlig for ArtCinema4, på Tobias@KCSkive.dk

Søndag den 10. december

Tillsammans 99
Maestro

Mandag den 11. december

Tirsdag den 12. december

Onsdag den 13. december

Torsdag den 14. december

Fredag den 15. december

Lørdag den 16. december

Søndag den 17. december

Mandag den 18. december

Tirsdag den 19. december

Onsdag den 20. december

Onsdag den 27. december

Søndag den 25. februar

JULES OG JIM - Cinemateket Præsenterer
Inden filmen giver Tobias Høybye et oplæg om fransk nybølgefilm.

Onsdag den 6. marts

Onsdag den 17. april

Søndag den 26. maj

Onsdag den 12. juni

Tirsdag den 16. juli