Om biografen

I Cinema4 er der prioriteret kvalitet og komfort, frem for kvantitet. Derfor har alle fire sale, luksusstole med motoriserede nakke- og fodstøtte, hvilket gør komforten i top til filmhygge i mørket. I Cinema4 kan du desuden opleve film med det ypperste inden for biograflyd. Med flere end 45 højtalere i hver sal, gør Dolby Atmos det muligt for instruktøren at placere lyden med stor nøjagtighed i salen, hvilket giver publikum en helt unik filmoplevelse.

De fire sale indeholder følgende:
Sal 1: 138 pladser med Dolby Atmos lyd og laserprojektor.
Sal 2: 80 pladser med Dolby Atmos lyd.
Sal 3: 84 pladser med Dolby Atmos lyd og laserprojektor.
Sal 4: 61 pladser.

Alle sale har væg-til-væg lærreder. I sal 1 of 3 bliver filmene vist på laserprojektor, som giver et bedre billede i form af flottere farver, mere kontrast, skarpere lys samt en kanon 3D oplevelse. Ud over de tre biografsale tilbyder Cinema4 også filmoplevelser i Jyllands største sal: CinemaXL, med et lærred på over 100 m2 og plads til 988 personer. Her vises udvalgte film og verdenspremierer, som ofte kombineres med noget ud over det sædvanlige.

En god film nydes selvfølgelig bedst med lidt godt til ganen. I den nyligt renoverede biografkiosk, kan der købes alt, hvad der hører sig til en rigtig biograftur af popcorn, slik, sodavand, kaffe og the.
Du kan også gøre dit besøg til en helaftensoplevelse. Slip for madlavning og opvask, og benyt dig af vores Mad & Film tilbud. Du kan nemlig reservere bord i vores hyggelige café og nyde et lækkert måltid mad med stor besparelse inden filmen. Caféen er åben alle dage fra kl. 11.30.

Cinema4 er en del af KulturCenter Skive, som årligt danner rammerne for mange store oplevelser for hele familien. Her kan du opleve alt fra koncerter, stand-up, foredrag, teater og meget andet med artister fra såvel ind- som udland i den store koncertsal. Du kan desuden deltage i nogle af årets mange messer eller udstillinger i en af de 3 sportshaller hvoraf den største hal, Interfjord Arena, er hjemmebane for Skive forenede Håndboldklubber. Det er også muligt at besøge husets store subtropiske badeland eller moderniserede motionscenter. Der er altså mange grunde til at aflægge Cinema4 et besøg, og måske kombinere det med en oplevelse i et af husets mange andre muligheder.