Filmporten - filmelskernes biografklub
Filmporten tilbyder tankevækkende og kritikerroste kvalitetsfilm til 1/2 pris. For 100 kr. får man 1/2-pris billetter til 12 film hen over 1 år. Man bestemmer selv, hvor mange af de udvalgte film, som man ønsker at se. De 2 første film, der bliver vist i ArtCinema4, og som er en del af "Filmporten" er "Når det bliver morgen" (premiere d.28/11) og "Alt gik godt". Man kan købe medlemskab enten i Cinema4 eller på www.filmporten.dk

BIOGRAFKLUBBEN DER SKABER RAMMERNE FOR EN HELT UNIK BIOGRAFOPLEVELSE
Filmporten præsenterer hvert år de 12 stærkeste, mest tankevækkende og kunstnerisk udfordrende film på biografmarkedet.

Vi tilbyder et rullende program, hvor man ofte vil kunne se 3 – 5 måneder frem. Programmet er struktureret, så vi kan indlemme en Cannes-, Venedig- og Berlin-vinder eller give plads til et mesterværk, der bliver tilgængelig for klubben.

Filmporten startede i 2001 som et initiativ fra de danske arthouse biografer, der ønskede at give den smalle kvalitetsfilm et bedre grundlag. Det var oprindeligt et modspil til den generelle udvikling, hvor alt skulle være større og større og dyrere og dyrere. Folkene bag Filmporten er af den opfattelse, at kvalitet ikke hænger sammen med størrelsen på filmens marketingbudget. Kvalitetsfilmen er derfor ofte en film, der ikke bare underholder, men underholder med mening.

Filmporten tilbyder hvert år medlemmerne uforlignelige værker, der kommer til at stå som milepæle i filmhistorien.

Køb dit medlemskab her www.filmporten.dk eller i billetsalget i Cinema4.