Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Onsdag 12. juni
De røde heste - Cinemateket Præsenterer
Introduktion af Carsten Terp (Direktør for Skive Trav). Denne udødelige klassiker vises for en gangs skyld på det store lærred. Filmen er med Paul Reichhardt i hovedrollen og blev så stor en succes, at den blev set af mere end 2.3 millioner biografgæst
ArtCinema4
De røde heste - Cinemateket Præsenterer

De røde heste

Tilkøb Madklubben!Denne gang står den på:
Helstegt oksefilet med dampet grønt, bearnaise sauce og sommerens grønne salat.

Pris kun 100,- kr.
Sidste tilmelding 11/6 kl. 12.00.
Obs! Der skal ikke reserveres bord til Mad&Film.

Om filmen:
Denne første filmatisering af Morten Korchs folkekære bøger blev set af over 2,3 millioner biografgængere og er således blandt dansk films allerstørste succeser nogensinde.

Efter at være svigtet af sin kæreste overtager den unge landmand Ole Offor (Paul Reichhardt) ledelsen af den forgældede sjællandske gård Enekær med tilhørende stutteri. Oles far indfrier derved en moralsk gæld til ejeren Anders Munk, som ligger for døden. Ole bliver gift med Munks datter Bente, der halter lidt på det ene ben, men er en god og ærlig pige.

Efter nogle misforståelser indser hun, at Ole faktisk elsker hende. De står nu sammen mod Bentes onde stedmoder og hendes elsker, den brutale ritmester Willers, som sammen pønser på at overtage Enekær. Planen er at træne de fine raceheste, vinde et indbringende travløb og redde gårdens økonomi.